Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Denneboom hangers, denneboom je hangers zijn wonderschoon

Unieke kerstboom versiering

Unieke denneboom hangers die daarna de tuin met bloemen versieren

Leuke attentie richting kerst, denneboom hangers van de ontvanger: kartonnen kersthangers in diverse vormen voorzien van een zaadbom.

Zaadbommen ook leuk als bruiloft bedankje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."