Speculaas pop, lekkers voor je klanten voor Sinterklaas

Lekkere pop, een speculaas pop

speculaas pop
speculaas pop

Het heerlijke avondje is gekomen

Kruidnoten, marsepijn, chocolade letters en een speculaas pop

speculaas pop
speculaas pop

Speculaas pop XL hij is 50cm lang en weegt 500 gram.

Een heerlijke, extra grote speculaaspop van bovendien 500 gram. Hij s onmisbaar in de zak van Sinterklaas. We versturen ze als relatiegeschenk, hij is erg lekker bij de koffie, thee of bij een kop warme chocolademelk met slagroom.

Herinnert u zich nog die Sinterklaas avonden waarbij Piet een grote speculaaspop uit de zak van Sinterklaas toverde en die heerlijke geur van speculaas? Die herinnering kunt u nu vervolgens delen! Stuur een extra grote speculaaspop als relatiegeschenk naar uw personeel, relaties of klanten en verzorg een onvergetelijke Sinterklaas ervaring! 

Deze XL speculaaspop weegt maar liefst 500 gram en wordt in een luxe doos verpakt en bezorgd. U kunt zelfs een zelf ontworpen logo of boodschap toevoegen. Op die manier maakt u uw Sinterklaascadeau nog persoonlijker. Laat ons weten hoe u uw Sinterklaas geschenk wilt personaliseren en verzenden dan maken wij een mooie aanbieding voor u.

Andere Sint attenties zijn knutselpotten. Ze zijn leverbaar in verschillende samenstellingen. Zeker leuk voor gezinnen met kinderen in aanloop op het Sinterklaas feest.

Heb je slechts 1 speculaas pop privé nodig? Die kun je hier bestellen.

1 Trackback / Pingback

  1. Geld om op te eten! - Kado-unieK - Unieke Relatiegeschenken

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.