Sinterklaas speculaaspop

Speculaaspop XL, 50cm, 500gr

Een heerlijke, extra grote speculaaspop van maar liefst 500 gram is onmisbaar in de zak van Sinterklaas. Leuk om te versturen als relatiegeschenk, en vooral erg lekker bij de koffie, thee of bij een kop warme chocolademelk met slagroom.

Herinnert u zich nog die Sinterklaasavonden waarbij er een grote speculaaspop uit de zak van Sinterklaas getoverd werd? Die heerlijke geur van speculaas? Die herinnering kunt u delen! Stuur een extra grote speculaaspop als relatiegeschenk naar uw personeel, relaties of klanten en verzorg een onvergetelijk Sinterklaaservaring! 

Deze XL speculaaspop weegt maar liefst 500 gram en wordt in een luxe doos verpakt en bezorgd. U kunt zelfs een zelf ontworpen logo of boodschap toevoegen om uw Sinterklaascadeau persoonlijk te maken. Laat ons weten hoe u uw Sinterklaasgeschenk wilt personaliseren en verzenden en wij maken een mooie prijsopgave voor u.