Zoek
Sluit dit zoekvak.

Milieuvriendelijke kersthanger van gebruikte binnenbanden

Een milieuvriendelijke kerstattentie

Recycling oplossing voor binnenbanden: een milieuvriendelijke kersthanger

NIEUW een milieuvriendelijke kersthanger voor de kerstboom of het raam.

Dit is niet zomaar een kerst hanger, maar eentje met een verhaal.

Deze hanger is gemaakt van gebruikte binnenbanden uit India. De banden worden gekocht zodat ze niet worden verbrand. Bij het verbranden van 1 kg rubber komt bijvoorbeeld 1,75 kg CO2 vrij dit voorkomen wij nu. De achterkant van de kersthanger is gemaakt van vilt, ook industrieel afvalmateriaal. Dat is dus ook een milieuvriendelijke oplossing.

Een echte duurzame kersthanger die je elk jaar weer op hangt.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."