Zoek
Sluit dit zoekvak.

Invitatie: uitnodiging om kennis maken, kom op de koffie

Gevulde mok met eigen naam

Mok met tekst: EIGEN NAAM leuk je te ontmoeten: creatieve invitatie

Een groot nadeel van de Corona pandemie is het thuis werken, dus een bijzondere invitatie om bij een kopje koffie of thee kennis te maken.

Online contact houden of met collega’s, met name nieuwe is lastig.

Face-to-face heeft toch een extra dimensie.

Om toch de waarde van het aangaan van nieuwe contacten te bevestigen hebben wij deze opdracht mogen uitvoeren.

Een mok met Hello Herma, en vervolgens in 6 verschillende talen de tekst Leuk je te ontmoeten.

De mok gevuld met verschillende soorten koffie en thee, een blokje chocolade om chocolademelk van te maken. En een rood-wit-blauwe makaron.

We verpakten ze in een folie met karton en afgemaakt met een rood-wit-blauw lint.

Als dat geen prettig kennis maken is weet ik het niet meer.

Dit concept is natuurlijk ook te veranderen naar Hello Herma, en vervolgens in 7 verschillende talen de tekst prettige Pasen. Waarbij de mok gevuld is met paaseitjes…….

Mokken in een eigen kleur met logo kunnen we ook regelen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."