Zoek
Sluit dit zoekvak.

En er is licht, zelfs zonder elektriciteit

Stand alone gloeilamp, geen net nodig

Net loze lamp, en er is licht

Deze lamp is snoerloos en oplaadbaar en dus verplaatsbaar. Verder: er is een elektriciteit en er is licht.

Hij is tijdloos en een mooi eerbetoon aan de eenvoudige gloeilamp.

We gebruiken meer dan 100 kleine LED lampjes. Om de look en feel van een traditionele gloeilamp na te bootsen van de klassieke Edison-lamp.

Een interne batterij met een levensduur van 5 uur bij een oplaadtijd van 1,5 uur drijft hem bovendien aan.

Als Edison dit kon zien, draaide hij zich vervolgens om in zijn graf.

Een kleine opmerking over veiligheid – deze gloeilamp mag niet (zelfs niet per ongeluk) in een lichtnet fitting worden geschroefd. Daarbij ontwierpen wij hem speciaal zodat hij toch te groot is.

Ook opvallend is een ander artikel: een weckfles met led’s.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."