Zoek
Sluit dit zoekvak.

Noodnummer: natuurlijk kan ik dat oplossen!

Wij denken in oplossingen

Je moet altijd een telefoonnummer bij elke vraag hebben, of een noodnummer

Vraag van reclamebureau Scheepens uit Tilburg: onze klant wil flyers op tafels, wat kun je daarin betekenen? Jij bent ons noodnummer!

Van verschillende uitvoeringen foto’s gedeeld. En vervolgens een monster van een staandertje opgevraagd.

De opening was echter te groot, zelfs dik papier bleef er niet netjes recht in staan. Controle, controle, controle. Check, check, double check.

Dus een andere met een perspex houdertje. PERFECT.

Maar ze willen ze wel in diverse bruintinten hebben en de houtstructuur moet zichtbaar blijven.

TUURLIJK, dan beitsen we ze toch 3 x……

Alles klaar en binnen, maar de kunststof houdertjes waren netjes ingeceald, zonde om ze eruit te halen. Dus verzoek aan klant om ze uit de folie te halen en de flyers er in te doen.

Om het allemaal eenvoudiger te maken in een doos 3 compartimenten gemaakt: voor elke uitvoering zijn gekleurde houdertjes, het exacte aantal kunststof houdertjes en de flyers. We denken, of in ieder geval proberen overal aan te denken.

Een ander project, een paasproject ook van Scheepens

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."