Zoek
Sluit dit zoekvak.

Problemen bestaan niet, alleen oplossingen

Niet op voorraad? Dan hebben we een alternatief

Je zoekt iets? Wij vinden want problemen bestaan niet.

Nieuwe relatie belt terwijl ik onderweg ben: voor een bijeenkomst overmorgen wil ik graag 3 van jouw managers bestellen. Super leuk idee als bedankje. Kan er nog een logoplaatje op? Tuurlijk. Problemen bestaan niet, alleen oplossingen.

Uiteraard, mail het logo maar in high res dan laat ik ze vandaag nog maken en ik zet de beeldjes van voor je klaar.

Weer terug duik ik het magazijn in, grrrr slechts 2 stuks. Klant gebeld, helaas…. laten we samen kijken wat ik nog wel in drievoud op voorraad heb. Wat is het voor een bijeenkomst, welke relaties wat is het onderwerp en nog meer van mijn mitrailleurvuur aan vragen.

Uiteindelijk is de vrachtwagen een goed alternatief.

Deze is echter veel duurder, maar ik had toegezegd het op te lossen, dus lever ze voor dezelfde prijs als de manager.

Plaatjes erop, geefklaar ingepakt in een geschenkdoos en bij klant afgeleverd.

Mega leuk om 2 dagen later een whatsapp te krijgen met het bericht dat ze SUPER IN DE SMAAK VIELEN.

Zoals altijd, je leert je leverancier EN klant pas kennen als er iets fout gaat.

Hopelijk heeft deze valse start een mooi vervolg…….

Mooi metalen beeldjes project: PUUR MAATWERK

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."