Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unieke combi appeltje-eitje ofwel heel makkelijk

Mooie slogan gevisualiseerd door 2 food artikelen

Leuk idee om een USP met deze unieke combi onder de aandacht te brengen.

unieke combi
unieke combi

Appeltje eitje betekent dat een actie heel makkelijk is of zal zijn. Deze unieke combi kan op een ludieke manier ingezet worden.

Dit eenvoudig zijn kun je visualiseren in iets dat je aanbiedt.

Dat zijn dus een appeltje en een eitje!! 

Dus een doosje met een appel met logo gravering en een eitje!

We kunnen de appel bedrukken met zwarte eetbare verf. En het doosje inpakken in geschenkpapier met je eigen logo, slogan, bedrijfsnaam of tekst. Tevens is een ludieke eiwekker toe te voegen en in je motivatie de tijd mee te nemen.

Een slogan kun je ook heel goed op een ‘tegeltje‘ plaatsen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."