Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bespaar energie, zet ook de knop om en blijf warm

Diverse voorbeelden van warm houdertjes

Op warme truien dag bespaar energie

Onze energierekening stijgt, we moeten nu minder afhankelijk worden van gas uit Rusland en we willen klimaatverandering tegengaan en bespaar energie.
Zet ook de knop om. Zo gebruiken we in een handomdraai veel minder energie.

  1. Dus bij ons gaat de warme truiendag op herhaling! Wij bieden diverse soorten, met of zonder muts, met of zonder rits en legio kleuren aan. Al dan niet voorzien van logo of tekst. Bijvoorbeeld op de voorkant kan de tekst: Zet ook de knop om  en het bedrijfslogo op de achterkant. 
  2. Aangevuld met een doucheklok met een doorlooptijd van 3,5-4 minuten.
  3. En al het goede komt in drieën: een hartvormig handwarmertje.

Een goed idee om werknemers zowel op het werk als thuis te stimuleren om aan energiebesparing te doen.

En as usual, je hoeft alleen maar de adreslijst te mailen en wij zorgen voor de handling en verzending.

En ook gluehwein houdt je warm.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."