Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk LEGO: pand, werkomgeving, vervoersmiddel

Lego voor volwassenen

Ontwikkel je eigen maatwerk lego bouwpakket

Iedereen kent LEGO met name als leerzaam spel voor kinderen maar nu ook maatwerk lego.

Wij kunnen nu je eigen trofee, pand, werkplaats in Lego maken.

We hebben momenteel een super mooi project in ontwikkeling, eentje waar ik super trots op ben. Wordt vervolgd!!

Het traject ziet eruit als onderstaand:

  • Gesprek
  • Ontwerp
  • Offerte
  • Design/productie
  • Levering

Lego kan ook heel functioneel zijn.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."