Zoek
Sluit dit zoekvak.

Technisch bestek: afwijkend eten als relatiegeschenk

Super leuk kado, relatiegeschenk voor technische mannen en vrouwen.

Met de paplepel ingegeven met dit technisch bestek

Super leuk kado, technisch bestek, relatiegeschenk bestek voor technische mannen en vrouwen.

En verpakt in een fraaie geschenkdoos.

Op 1 exemplaar kan het logo, verpakt in een geschenkpapier met het bedrijfslogo.

Of een leuk en persoonlijk kaartje erbij en klaar!!

Ook bijzonder bamboe bestek en chopsticks

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."