Appeltjes van rood

Bedrukte appels
Bedrukte appels

Leuke aanvraag, een attentie voor de medewerkers van deelnemende bedrijven aan de Regio Foodvalley days:

In Regio Foodvalley werken we samen aan een toekomstbestendige regio waar het goed leven en werken is. Een krachtige, prachtige en compacte regio met uitmuntende onderwijsinstellingen, sterke ondernemingen, boerenbedrijven en ambitieuze programma’s op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl. Dit doen we niet alleen, dat doen we met elkaar!

Wij organiseren op 9, 10 en 11 juni 2022 de Regio Foodvalley Days. Drie dagen vól inspiratie en kennismaken! Kennismaken met elkaar en met onze regio.

We kwamen na brainstormen uit op bedrukte (eetbare inkt) appeltjes.

Maar ja, dat moet onderweg aangeboden worden waarbij het natuurlijk niet constant duidelijk is…. Dus papieren tasjes van het juiste formaat geregeld met een sticker met het logo van Regio Foodvalley dat ter ere van dit event een beetje was aangepast.

Lastige bijkomstigheid: de mandjes met appeltjes moesten verticaal in de tas getransporteerd worden, dus op zijn Herma’s een oplossing voor gevonden dat de appeltjes niet door de tas gingen ‘zwemmen’……

Dat bedoel ik dus met ontzorgen. Ik denk niet in problemen maar in oplossingen.