Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wintermuts noodzakelijk: de winter komt houd je hoofd warm

Cap met borduring

Naast wintermuts leveren wij ook caps, dassen, handschoenen en sokken

De zomer is voorbij, het is de laatste dagen al redelijk herfstig weer en de winter komt eraan, dus houdt die wintermuts maar bij de hand.

Vandaar deze post met verschillende kleuren wintermutsen.

Vanaf 25 stuks kunnen we ze voorzien van een 1-kleurige borduring van maximaal 10×4 cm maar ze kunnen ook bedrukt worden of voorzien van een label.

3D borduring dus een dikkere borduren is ook heel mooi!

Uiteraard leveren wij ook andere winterkleding. Denk aan dassen, handschoenen, winterjacks en winterjassen maar ook fleece dekens en bodywarmers. En ook handwarmers, thermo ondergoed, dikke sportkleding, laarzen en winter sokken.

Dat alles is te voorzien van logo. We kunnen zelfs elk onderdeel voorzien van de naam van de gebruiker. Dan is het wel noodzaak dat de namen met de maten goed doorgegeven worden. Je kunt monsters opvragen van diverse maten en collega’s en medesporters laten passen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."