Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandpasta, niet om te poetsen maar om te eten

Pasta in vele uitvoeringen: vorm pasta

Kado voor tandartsen en tandtechnici: tandpasta: tand pasta

Weer zo’n leuk project met name als de slogan niet alledaags is met als gadget tandpasta!!

Pasta in de vorm van tanden/kiezen. We kunnen vele verschillende soorten vorm pasta leveren.

Denk aan bootjes, paarden, getallen, baby’s, hartjes telefoons.

Daarnaast kunnen zijn diverse kleuren mogelijk naast de standaard gele.

Bijvoorbeeld rood, groen, zwart, paars. Denk aan de Italiaanse vlag: groen-wit-rood. En ook verschillende hoeveelheden, gewicht, is mogelijk.

Het kado maken we af met een toepasselijk topkaartje en weggeven maar!! Opsturen kan natuurlijk ook, een lekker pakketje op de mat maakt iedereen blij. Een pot pastasaus maakt het natuurlijk nog smakelijker.

Is de vorm er nog niet? Dan maken we deze vorm.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."