Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Chocolade kerst artikelen, chocolade is goed voor bloeddruk

Chocolade kado’s

Chocolade kerst bal, boom, blok, bel….

Lekkers in verschillende vormen om te verrassen chocolade kerst attenties. Er is heel veel mogelijk en op onze site kun net zoals voor sinterklaas legio voorbeelden vinden. Maar wil je echter een maatwerk chocolade voorwerp, ook dat kunnen wij voor je regelen. Hij kan al dan niet voorzien worden van een logo en in een speciaal doosje verpakt zijn.

Sinterklaas staat, dus we gaan daarna full speed richting kerst.

Hoe leuk om medewerkers na sinterklaas vervolgens te verblijden met kerst lekkers.

Er zijn verschillende vormen bijvoorbeeld, ‘smaken’ en in diverse prijs klassen.

Gezellig om mee thuis te komen en bij binnenkomst dit vervolgens op de deurmat te vinden….

Maar ook om op een schaal uit te delen of bezoekers tijdens een beurs mee te verblijden!

Opgevrolijkt met een kerst kaartje met uiteraard een toepasselijke tekst en tot in 2024 maakt het af.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."