Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederlands lekkers op je deurmat of in een goodybag

Leuk en lekker brievenbus pakketje

Hollandse lekkernij, Nederlands lekkers

Leuk en bovendien lekker brievenbus pakketje met een inhoud van Nederlands lekkers.

Zeker ook buitenlandse bezoekers zullen het op prijs stellen en snel verslaafd zijn aan deze heerlijke schijfjes. Houd rekening met dat een siroop wafel iets anders is dan een roomboter stroopwafel.

  • jumbo karamel Stroopwafel enkele verpakking
  • mega chocolade Stroopwafel dubbele verpakking
  • midi karamel Stroopwafel
  • mini karamel Stroopwafel
  • chocolade mini Stroopwafel
  • honing mini Stroopwafel
  • stroopwafel warm maker op een mok hete thee of koffie

Heb je geen zin of tijd? Wij verzenden ze dan rechtstreeks naar jouw ontvangers.

We kunnen het pakketje aanvullen met een gepersonaliseerde kaart, of een maatwerk doosje. Al dan niet met gekleurde papier stroken in de huis stijl kleuren.

De stroopwafels zijn ook goed in te zetten in een beurstas, of in een schaal op een beurs.

Een artikel dat ook goed toepasbaar is als relatiegeschenk.

We hebben meerdere ideeën, bel of mail je ‘randvoorwaarden’ en wij kunnen daar zeker een aantal zeer goede voorstellen voor samen stellen. Samen maken wij er een project van waar jij en je klanten vrolijk van worden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."