Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkere chocolade bouten voor werknemers in de bouw

Lekkers voor de bouw(vakkers)

Lekkere chocolade bouten in 3 smaken verpakt

Evenement in de #bouw? Of misschien een opening kantoor, verhuizing of you name it. Lekkere chocolade bouten in 3 smaken: wit, melk en puur.

Per stuk verpakt, of per 2, 3 (elke smaak 1), 6 of zoals in deze opdracht bijvoorbeeld 12.

Het zakje dicht gemaakt met lint in de logokleuren of nog leuker lint met het logo.

Of wil je ze liever ook voorzien van een sticker met logo?

Ik ben heel trots op deze klant. Al jaren lang bestelt hij deze bouten, vroeger voor op een schaal tijdens een beurs. Maar nu stuurt hij een zakje met een opdracht mee. Je kunt je voorstellen dat zijn afnemer hierdoor graag onder andere zaken met hem doet.

Een ander idee: een beeldje van een bouwvakker. We hebben vele uitvoeringen direct leverbaar!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."