Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lentekado! En we denken aan onze vliegende vrienden

Zaadbommen als relatiegeschenk

Begin de lente met dit lentekado

Dit was weer leuk om te doen, zo’n lentekado.

21 maart 2024 begint de lente, niet dat de winter zo koud was. Maar we verwelkomen wel vol enthousiasme het voorjaar!

2 zaadbommetjes zitten in een blister, en zijn voorzien van een kaartje op maat. Natuurlijk is aan een toepasselijke tekst gedacht en aan de blister gehecht met een lintje in logo kleur. Ik vind het heel belangrijk dat het kado een totaal plaatje is, de ontvangst moet leuk zijn, daarbij moeten de logokleuren en de naam van de gever aanwezig zijn.

De insecten en vooral de bijen zullen blij zijn met de bloemen die uit deze ‘bommen’ groeien.

Binnen 1 week waren geleverd, dus er was voldoende tijd om ze onder de collega’s te verspreiden.

Ook leuk als huwelijks kado

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."