Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lid van provinciale staten: gefeliciteerd met je aanstelling

Gefeliciteerd met je aanstelling als provincie bestuurder

Lid van provinciale staten Gelderland en Utrecht

Dat was weer een leuke opdracht: regio pakketjes met plaatselijke produkten als felicitatie voor het (nieuw) gekozen lid van provinciale staten.

De aanvraag was een tasje waarvan de ontvanger direct ziet wat erin zit. Er moet regionaal lekkers in en iedereen moet er eigenlijk iets te smikkelen in vinden. Het mag geen alcohol zijn en zo verschillend mogelijke artikelen. En tevens moet een vegetariër of veganist er ook iets van zijn wens in vinden.

Ik ben altijd weer blij als ik weer een opdracht bij FarmFields en RemekerKaas kan plaatsen. Zeker als het een mooie hoeveelheid is. De mannen worden daar tevens vrolijk van. Het laatste artikel een appel voorzien van eetbare bedrukking van het logo.

Alles staat bij beide bedrijven altijd netjes op tijd klaar, sterker nog, ze melden als ik ze op kan halen. De hoeveelheden en de prijs kloppen en de communicatie is fijn.

Een secretaresse pakketje tijdens de secretaressedag in de Foodvalley.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."