Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dag van de zorg 2023 lekker en leuk en fraai verpakt

Koffiemok voorzien van eigen naam

Lekker op de koffie, dag van de zorg

Een leuke aanvraag die vervolgens resulteerde in een opdracht een koffiebeker. Hij is volledig full color bedrukt en tevens is iedere mok met de eigen naam bedrukt voor tijdens de dag van de zorg.

En natuurlijk gevuld met lekkers en daarnaast fraai, vrolijk en gezellig verpakt.

Omdat er geen plastic en in de nabije toekomst geen kartonnen bekertjes meer gebruikt mogen worden is dit ook een goede oplossing voor werknemers. Wij kunnen mokken leveren in een eigen bedrijfs- en huisstijl kleur. Naast de naam kunnen we het logo of een leuke tekst toegevoegen.

De opdrachtgever is Brijder verslavingszorg, die intussen een vaste relatie is geworden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."