Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chocolade gereedschap: gereedsnoep: zaag, nijptang, hamer

Lekkers voor de bouwvakkers

Heerlijk chocolade gereedschap tijdens de dag van de bouw

chocolade gereedschap
chocolade gereedschap

Het is belangrijk om je relatiebestand op de hoogte te houden door middel van een mailing in deze situatie van chocolade gereedschap. Ervaring leert dat een maling 30% vervolgens wordt geopend. Meestal is er wel iemand die reageert en meer informatie wil. Of anders is het het contact moment: we zoeken nog wat en Kado-unieK heeft altijd leuke ideetjes, dus laat ik even contacten.

Het grappige is dat ik alle chocolade items wel ken. Maar als ik ze voor stel de meest bijzondere reacties ontvang.

Dat blijkt maar weer uit deze mailing met opdracht als reactie.

2 dagen na de mailing over chocolade bouten en chocolade gereedschap ivm de dag van de bouw opdracht voor de medewerkers van een relatie.

Leuk om achteraf een heel enthousiast mailtje te ontvangen. Iedereen er heel erg door verrast en blij.

Ander project om de medewerkers te bedanken. Een chocolade duim.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."