Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zomerse verrassing: lekker en leuk chocolade, hammam, bon

Zomers pakketje voor medewerkers of relaties

Met deze zomerse verrassing stuur je medewerkers lekker de zomer in

Leuke aanvraag: net als vorig jaar willen wij onze medewerkers weer verrassen met een zomerse verrassing. Een combinatie graag tussen een bruikbaar zomers artikel, lekkers en een zelf inwisselbare bon in een geschenk verpakking.

Na een paar voorstellen kwamen we toch op het eerste idee uit. Om mezelf maar een compliment te geven, dat is mijn kwaliteit, kruipen in de huid van de relatie een een voorstel op maat maken.

Vaak is de eerste ingeving toch de beste……..

Een hammam handdoek, wat lekkere Tony’s in verschillende smaken. Iedereen vindt iets van zijn/haar smaak vindt. Een kadobon naar eigen inzicht in te wisselen in een doosje met kadootjes bedrukking.

Spelen en zomer horen bij elkaar.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."