Zoek
Sluit dit zoekvak.

2021 Nieuwjaarsreceptie? Ploppen kan deze dop niet

Chocolade champagnekurken als weggevertje mee naar huis.

Chocolade kurken voor nieuwjaarsreceptie of bruiloft

nieuwjaarsreceptie
nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie

Ik kreeg deze heerlijke chocolade kurken in mijn mailbox en moest er direct een mailing van maken. Hoe leuk dat een trouwe klant direct reageerde: wij hebben een receptie en willen deze heerlijkheden aan de aanwezigen meegeven.

Happy New Year! Pop de champagne maar open!
In deze doorzichtige koker zitten 7 heerlijke bonbons in de vorm van een kurk.
De vulling is op basis van diverse mogelijke smaken.

Let’s Pop Champagne!

Alle bonbons zijn gemaakt van eigen recepturen. En op ambachtelijke wijze. Genaakt van de beste Belgische chocolade!

Kaartje erbij, elke koker naar een ander adres, ontzorgen en meedenken: onze middlename…….

Net zo interessant, heb je een nieuwjaars receptie in een lokatie met verschillende zalen dan maken wij unieke wegwijsborden lekker opvallend met contrasterende kleuren letters.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."