Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Surprise! 27 mini stroopwafels in een A5 brievenbus pakketje

LEKKER EN LEUK, NU NIEUW

Een te personaliseren A5 stroopwafels blik.

Gevuld met 27 verrukkelijke mini stroopwafels.

Door zijn formaat past hij eenvoudig door de brievenbus. Dus top om als brievenbus pakketje relaties of collega’s thuis privé te verrassen.

Dit is meer dan zomaar een blik: je hebt de unieke kans om je relatie met klanten en teamleden naar een hoger niveau te tillen, of om je bedrijfsimago op een lekkere wijze te promoten.

De sleeve voorzien we van logo, foto, tekst of een combinatie van die drie. Meestal maken wij een digitaal voorstel. De relatie weet vaak niet wat hij wil maar niet wat hij niet wil. Dus als hij eea ziet zijn een paar aanwijzingen genoeg om tot een definitief voorstel te komen.

Een ander Nederlands bedankje een combinatie met nu en dan.

Lekkere wafels voor nu en bloembollen om te planten en later van te genieten.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."