Zoek
Sluit dit zoekvak.

X-torm powerbank super externe oplader met enorm veel kracht

Vakantie? Een must om mee te nemen

X-torm powerbank als relatiegeschenk zeer welkom

Een Nederlands bedrijf, X-torm powerbank dat in 2008 werd opgericht als leverancier van oplaad producten op zonne-energie.

Ze groeiden al snel uit tot een belangrijk bedrijf. Helemaal op het gebied van duurzame stroom oplossingen voor mobiele apparaten.

x-torm powerbank
x-torm powerbank

X-torm is gespecialiseerd in reizen en het buitenleven en richt zich op het leveren van meer energie. Vooral aan reizigers door middel van nieuw ontwikkelde, hoogwaardige en veilige mobiele producten.

Belangrijk is de ervaring van de gebruikers door het bekend maken van interessante technieken zoals sneller opladen met de nieuwe stekker. Je geeft aan met de tijd mee te gaan omdat je noviteiten stimuleert.

Duurzaamheid is een van de belangrijkste kenmerken. Samen met het richten op duurzame producten die de invloed op het milieu verminderen.

 Tip:
Een mooie bijkomstigheid is de 2 jaar garantie plus een optionele verlenging van 1 jaar na registratie op de Xtorm-website.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."