Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zaad bommen – Score for nature – 2 stuks

Ballen voor het EK 2024

Leuk deze voetbal tijd op met onze zaad bommen.

zaadbommen
zaadbommen

Wanneer vindt het Europees kampioenschap voetbal mannen 2024 of UEFA Euro 2024 vindt de 17e editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi plaats?

Blijkbaar in de zomer van 2024 in diverse steden in Duitsland en de start de openingswedstrijd 14 juni en de finale is op 14 juli 2024

Een leuke attentie om je relaties erop te attenderen is de voetbal blister met 2 blossombs op een voetbalveld.

We beginnen altijd met 0-0 dus met 2 zaad bommen

Deze bister is leverbaar in 2 verschillende designs.

Help intussen de vlinders en bijen en breng kleur in je buurt!

Met de felgekleurde zaad “bommen” van Blossombs creëer je een waar bloemen-, zee- en voedselparadijs, ook voor bijen en vlinders.

Gooi de zaad bommen waar je maar wilt; in de tuin, op het balkon of op een braakliggend terrein en wacht vervolgens op de regen (of gebruik een gieter). Na een paar weken zullen jij en ook de bijen en de vlinders genieten van de meest kleurrijke bloemen!

Ze zijn gemaakt in Nederland met bio, wilde bloemzaden en natuurlijke klei, voedingsstoffen en kleurpigmenten. En worden ingepakt in een sociale werkplaats. 

Breng kleur in je wereld!
Afmeting: 7,8×6,5×1,9 cm

Hier word je vrolijk van.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."