Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto met wens of tekst bij evenement of bruiloft

Herinneringen heb je voor altijd

Bruiloft, aftrap, bijeenkomst, jubileum, verjaardag maak een foto van de aanwezigen die hun wens of tekst erop noteren

foto
foto

Dit is een leuke en persoonlijke activiteit tijdens een bruiloft, afscheid, evenement, verjaardag, en zoveel andere momenten. Koop een direct klaar fotocamera en voldoende filmpjes! In een cartridge zitten 10 foto’s. Zorg voor een paar watervaste pennen want de tranen zullen vloeien. Bij de entree maak je van elke gast een foto, die is in no time klaar en hij of zij kan de wens, herinnering of bericht erop noteren. Plak deze op een raam of muur, er zal veel ook door de andere gasten naar gekeken worden.

Een extra idee is om bijzondere kleding, hoeden, mutsen of brillen erbij te leggen zodat het ‘model’ zich kan verfraaien dat een bijzonder extra effect op de afbeelding heeft. Maar zeker ook de aandacht afleidt, het is een keuze.

De persoon of het bruidspaar heeft hier direct al een fotoalbum met herinneringen op hun mooiste dag, verjaardag oid. Ik ken mensen die jarenlang deze foto’s hebben bewaard en vooral bekeken.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."