Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebrand en after sun bar: weren, kleren, smeren

Denk aan het milieu: geen overbodig vocht en lees meer voor andere redenen.

Leuk richting de zomer als relatiegeschenk: zonnebrand en after sun

De zomer is onderweg en als je aan het milieu denkt neem je onze Zonnebrand en after sun bar. Want je neemt geen overbodig vocht mee. Daarnaast leveren we ook: shampoo, conditioner, haarmasker, body, body oil, body lotion, face bar, shaving bar, deodorant, baby en kids en honden exemplaren.

Factor 30 • UVA en UVB Bescherming • Voor alle huidtypes • Oceaanvriendelijk • Parfumvrij • Voor lichaam & gezicht • 50 gram

Deze plasticvrije en oceaanvriendelijke zonnebrand biedt onmiddellijke bescherming tegen zonnestralen. Even uitsmeren en kom maar door met dat zonnetje! ☀️ Dit kleine, compacte blikje gaat super lang mee en neem je overal mee naartoe. Omdat het geen vloeistof bevat mag het zelfs mee in je handbagage! Kortom: goed voor je huid, lief voor de zee en je neemt het ook nog eens makkelijk mee!

Alle voordelen op een rijtje zonnebrand

 • UVA en UVB bescherming
 • Oceaanvriendelijk
 • Parfumvrij
 • Voor lichaam & gezicht
 • Het blikje kan je hergebruiken als reisblikje voor je Bars
 • Laat geen witte waas achter
 • Vrij van (micro)plastic
 • Handgemaakt in Nederland
 • Vegan
 • Mag mee in de handbagage
 • Ook geschikt voor de allerkleinsten

Zelfs wanneer je je goed insmeert met zonnebrand heeft je huid best wat te verduren na een dagje zon. Deze After Sun Bar verkoelt, kalmeert en hydrateert je huid op natuurlijke wijze. Bij het eerste contact zal je gelijk een heerlijk fris gevoel ervaren, daarnaast zorgen de natuurlijke boters en oliën ervoor dat je huid gehydrateerd wordt.

Alle voordelen op een rijtje after sun

 • Boordevol natuurlijke oliën en boters
 • Verkoelt, kalmeert en hydrateert de huid
 • Oceaanvriendelijk
 • Voor lichaam & gezicht
 • Vrij van (micro)plastic
 • Handgemaakt in Nederland
 • Vegan
 • Mag mee in de handbagage
 • Ook geschikt voor de allerkleinsten 

We kunnen tevens pakketjes samen stellen met aanvullende zomer artikelen, you name it.

WEREN, KLEREN, SMEREN!

Om huidkanker te helpen voorkomen, is het belangrijk dat de huid niet verbrandt. Maar zelfs als dit niet gebeurt, dan kan de huid schade oplopen door langdurig zonnen en kan huidkanker ontstaan. Bescherm je huid daarom altijd tegen de zon, ook als deze niet verbrandt.

Dit kan door te weren, kleren en smeren:

1. Weren: zoek de schaduw zo veel mogelijk op, zeker tussen 11:00 en 15:00 uur. 
2. Kleren: bedek je huid door voldoende kleren te dragen; 
3. Smeren: smeer jezelf in met zonnebrandcrème; 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."