Zoeken
Sluit dit zoekvak.

KNO arts, kinderarts of huisarts herkennen zich in hun beeld

Een vorm van dankbaarheid, een kado voor een specialist

Leuk en start van een gesprek op het bureau van de KNO arts

KNO arts
KNO arts

Een kado, attentie, vorm van dankbaarheid, jubileum of pensioen voor een KNO arts, huisarts of kinderarts is een beeldje van boutjes en moertjes.

Hoe leuk staat het op een bureau of balie, het is tevens de start van een gesprek, naast alle medische en persoonlijke onderwerpen. Even praten over iets anders als daar tijd en ruimte voor is.

Hij is hier direct te bestellen want hij is uit voorraad leverbaar. We voorzien het voetje vervolgens, op aanvraag van een tekstplaatje, maximaal 3 regels, elke regel maximaal 20 tekens.

Het totale assortiment bestaat uit honderden uitvoeringen waarbij voor elk persoon een toepasselijke te vinden is. Bel me, ik ken het hele assortiment en kan daar een goed advies over geven.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."