Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Powercube een modulair stekkerblok met USB poort altijd stroom

Meerdere stopcontacten binnen bereik

Modulair design stekkerblok, powercube, dat ervoor zorgt dat je altijd een stopcontact of USB poort binnen handbereik hebt.

powercube
powercube

U hoeft vanaf nu niet meer te bukken om bijvoorbeeld uw laptop of oplader op te laden. De Powercube wordt standaard geleverd in de kleur wit en is leverbaar inclusief USB aansluiting. Opladen van uw mobiele telefoon, tablet computer, fotocamera, MP3 speler altijd binnen handbereik.

Ze zijn bovendien stapelbaar en super geschikt als relatiegeschenk.
En is tevens heel fraai te voorzien van logo of (merk)naam.

4 verschillende uitvoeringen:

  1. 5 stroomuitgangen ipv 1
  2. 4 stroomuitgangen en 1 USB uitgang
  3. 1,5 meter snoer en 5 stroom uitgangen
  4. 5 meter snoer, 4 stroomuitgangen en één USB aansluiting. En tevens een speciaal montage steun om de PowerCube op uw bureau te plaatsen.

Video

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."