Zoek
Sluit dit zoekvak.

PUUR maatwerk taart, relatiegeschenk als dank voor opdracht

Dank DeliXL voor de leuke opdracht

Een beurstrolley taart net als het produkt puur maatwerk taart

PUUR maatwerk taart
PUUR maatwerk taart

Als dank voor een opdracht voor 2500 trolleys voor de Horecava 2011 heb ik een puur maatwerk taart laten maken.
De basis is de taart in de vorm van de trolley met elementen van het logo.
Daar de klanten van DeliXL onder andere restaurants zijn, een kok als onderdeel.

Een lekker en leuk reatiegeschenk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."