Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerst trolley als verpakking van relatiegeschenk

Unieke verpakking van het kerstkado

Vul hem met lekkers en leuks deze kerst trolley

kerst trolley
kerst trolley

Onze kerst trolley leent zich natuurlijk ook gigantisch als verpakking, geschenkdoos voor een relatiegeschenk, eindejaar attentie of kerst kado.

We bedrukken ze full colour, dus ook uw kerstwens wordt erop aangebracht.

Niet meer gesleep met zware dozen maar de attentie rolt met de ontvanger mee naar huis.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."