Zoek
Sluit dit zoekvak.

Niet krassende sleutelhanger, ideaal voor thema mobiliteit

Welkome gadget voor onderweg

Motor rijder of fietser? Dan deze niet krassende sleutelhanger

Niet krassende sleutelhanger
Niet krassende sleutelhanger

Ideaal voor fiets of motorsleutel want hij krast dus niet! Een niet krassende sleutelhanger.

Hij is naar wens samen te stellen want er zijn 31 basiskleuren voor het kunststof bandje. Daarnaast zijn er nog 5 accent kleuren voor het polyester binnenlint, al dan niet fluorescerend. Ieder bandje wordt afgewerkt met een eindsluiting in 32 mogelijke kleuren.

Op deze originele sleutelhanger zal uw boodschap, groot of klein zeker opgemerkt worden.

Hij is in 3 formaten leverbaar:

  1. mini, 110 x 8 mm
  2. standaard 180 x 8 mm
  3. Jumbo 300 x 8 mm

Vanaf 250 stuks,  tot en met 4 kleurige bedrukking.

Ideaal als weggevertje op een beurs of als bubbel in de envelop om uw mailing meer attentiewaarde mee te geven.

Ook leuk voor een fietsfanaat, een handige fietstas. 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."