Zoek
Sluit dit zoekvak.

Project langer thuis wonen ondersteunen met sleutelhanger

Help Herma, heb jij een oplossing?

Provincie Overijssel heeft project langer thuiswonen

project
project

De dochter van 1 van mijn relaties (klanten) belde of ik kon helpen met een project.

We hebben een opdracht gekregen van de provincie Overijssel om het onderwerp ‘langer thuis wonen’ onder de aandacht te brengen. En dit gaat dan niet om jongeren maar om ouderen die in hun eigen huis blijven wonen en door aanpassingen niet naar een bejaarden of verzorgingstehuis hoeven.
Dit bespaart geld en is voor mensen ook prettiger.

We hebben hierbij een tour bedacht: de ‘thuis, een leven lang’ tour. We gaan dus naar onze doelgroep toe om ze over de mogelijkheden te vertellen.
Aan de sleutelhangers komen brochures te hangen. Het is op dit moment nog fictief, maar we mogen wel voor de provincie presenteren dus dat is wel heel leuk!
Uiteraard werd 1 van Herma’s Helpende Handjes ingeschakeld en de sleutelhangers waren binnen 1 week bij de studenten in huis.
Ze hebben een dikke vette 9,5 voor het project gekregen.

En natuurlijk ben ik ook een beetje trots!!

Een ander bijzonder product, provincie gerelateerd is een vaas met de vorm van de provincie Noord Brabant.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."