Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trek maar aan de bel!! Dan pakken wij je snel

Zakkenrollers vrezen dit artikel

Doe de tinkle alarm aan je portemonnee en zakkenroller trek maar aan de bel

trek maar aan de bel
trek maar aan de bel

Zakkenrollen overkomt jaarlijks 1 op de 60 Nederlanders. De persoonlijke schade is vaak niet gering, zowel financieel, emotioneel als praktisch. Bankpassen moeten geblokkeerd, er moet aangifte gedaan worden en nieuwe documenten moeten worden aangevraagd. De kosten lopen al snel op tot zo’n € 200,00. Dus zakkenroller trek maar aan de bel.

Tinkle Alarm is een eenvoudig middel waarmee de kans om gerold te worden van je portemonnee afneemt. In Schotland is het effect van dit eenvoudige middel dat het zakkenrollenrij in bepaalde gebieden met 70% is gedaald! Met Tinkle Alarm wordt boodschappen doen, de markt bezoeken en uitgaan een stukje veiliger!
Prijs per stuk is € 2,00 inclusief BTW exclusief verzendkosten.

Vanaf 500 stuks kunnen ze gedepersonaliseerd worden, met een kunststof of een metalen tag.

Een voorbeeld van een gepersonaliseerd project van tinkle alarm vind je HIER.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."