Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voeten vegen is hiermee een feest en onderwerp van gesprek

Beste klant, hallo bij binnenkomst bedankt bij vertrek

Schoonloopmat voor een detaillist, winkel

voeten vegen
voeten vegen

Een schoonloopmat voor een groenteman mogen regelen. Als je binnenkomt lees je de tekst: HALLO en als je naar buiten loopt BEDANKT voeten vegen en de winkel blijft schoon.
Na een foto van het resultaat VOOR verzending was de reactie GAAF.

Hierbij vind je de foto’s van de mat in praktijk.
De groenteman meldde: heb al 3 jaar lang een mat zonder tekst gehad waarbij nooit iemand iets zei en nu krijg ik de hele ochtend al leuke en positieve reacties.
Zo’n reactie is zo waardevol en ontvang ik met open armen.
Klant blij, ik blij.

Deze mat is uiteraard ook voor andere detaillisten op maat te maken en we kunnen ze in 2 verschillende afmetingen leveren. 150 x 224 cm en 115 x 224 cm.

Een ander bedankje naar autodealers is een doos met oliebollen net voor de jaarwisseling.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."