Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mega klus? Kado-unieK dus! betrouwbaar, creatief, snel

60000 oliebollen naar 6000 adressen

1 kado is leuk om te doen maar voor een mega klus loop ik ook warm


60.000 oliebollen binnen 3 dagen naar 6.000 adressen een mega klus.
Mijn eindejaarsklus laatste week 2015.
Een hele organisatie maar super mooi om te doen.
Heerlijk gebruik makend van en vertrouwend op mijn netwerk: de plaatselijke bakker Van Voorthuizen, mijn dozen leverancier SCA Packaging voor het maken van maatwerk dozen en mijn vertrouwde transporteur Boek uw zending.
Dus kom maar op met je marketing aktie!!

Een ander project is tevens een kerst relatiegeschenk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."