Zoek
Sluit dit zoekvak.

En er was licht: een kaarsje maar dan anders

en er was licht
en er was licht

Gezellig zijn kaarsjes altijd, maar nu ook nog eens creatief, en er was licht.
Kunststof plaatje met bedrukking + glazen onderzetter + theelichtje + plastic zakje + zilverkleurig rondje + slierten in bedrijfskleur = opvallend relatiegeschenk of kado.

Deze zijn ter gelegenheid van de dag van de verpleging aan de werknemers en de vrijwilligers van het woon- en zorgcentrum Het Maanderzand in Ede aangeboden.
Er zijn legio verschillende motieven.
Ook bijzonder opvallend voor in restaurant of bar.

Daarnaast de mogelijkheid om je eigen bedrukking erop te laten maken, verpakt in een mooie feestelijke geschenkverpakking, voorzien van krullinten in de bedrijfskleur en voila!!!

Een totaal ander kado is onze paraplu met lamp.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."