Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goed beter best : tafel-tafelvlag-minibeachflag

Promoot je logo met een beachflag op je beurstafel of balie

Groot buiten een mini beachflag binnen, goed beter best

Goed beter best
Goed beter best

Super opvallend, een minibeachflag als tafelvlaggetje, goed beter best!!

Ca 30 cm hoog en full color bedrukt. Op een kleine houten ondergrond.

Een nieuw artikel dat wij voor de KIK Kennis-is-kracht beurs hebben mogen leveren.
Een unieke beurs speciaal voor bedrijfseigenaren van bedrijven tussen de 1 en de 5 jaar. Deze directeuren hebben niet de vragen van starters, dat stadium zijn ze ontgroeit maar komen dan in een fase waar nog weinigen op inspelen.

Niet alleen een bijzondere beurs maar ook een bijzondere beursomgeving: zitjes waar je prettig kunt praten in plaats van de aloude bekende onpersoonlijke statafels.

Bied je lekkers aan als kaas doe er dan een kaasprikker in.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."