Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beurstopper een truck trolley als alternatieve beurstas

Een kartonnen trolley is speciale vorm

Zie je logo en truck rollen over de beurs: beurstopper

De nieuwste uitvoering: een truck trolley als beurstopper.

Dit is de alternatieve beurstas maar dan in de vorm van een vrachtwagen.
Een bijzonder promotioneel artikel voor een vrachtwagenproducent, een transporteur maar zeker ook voor een bedrijf dat met zijn eigen vrachtwagens het transport realiseert.
Deze kartonnen ‘dozen’ zijn full color bedrukt.
Ze worden plano aangeleverd en binnen 30 seconden in elkaar gevouwen, in de kunststof trekkar gehangen en rollen maar!!!
Een super promotionele actie op een beurs maar hij kan ook super ingezet worden als draagvriendelijke verpakking van een kerstpakket.


Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."