Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze kleintjes worden groot met alleen waterEen mega leuk artikel als relatigeschenk, weggevertje op een beurs, vulling van een goodybag, deurkado etc, etc…..
Dit vraagt om een heerlijke eigen creatieve invulling.

Samengedrukt t-shirt, wit of gekleurd.
100% katoen, 155 gr/m2.
Voorzien van 1-kleurige bedrukking op 1 positie.
Voorzien van 2 full color flyers. De voorkant met eigen informatie, de achterkant met een gebruiksaanwijzing.

Vele vormen mogelijk.Artikelen die we kunnen ‘verkleinen’ : t-shirt, handdoek, sporttowel, beachtowel, toilethanddoekje, ondergoed, tas, schort, parel, banaan, sokken sportsokken………Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."