Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gecomprimeerde handdoek: met wat water van klein naar groot

Gecomprimeerde handdoek
Gecomprimeerde handdoek

Een bijzonder project waar ik aan mee mocht werken om het succes te vieren met een gecomprimeerde handdoek.

Een platform werd weer in gebruik genomen, dat is dus groei!

Hoe kun je dat in een bruikbare gadget duidelijk maken?

Juist, door een gecomprimeerde handdoek te maken. Het kleine pakketje is aan weerskanten kanten voorzien van een full color flyer.

Haal het plastic eraf, ontvouw de inhoud, voeg water toe en zie de handdoek groeien! De handdoek heeft een mooi geborduurd logo!

Er zijn diverse vormen, afmetingen en kleuren mogelijk. Net zoals we gecomprimeerde t-shirts maken. Het is mogelijk vanaf 100 stuks met een leveringstermijn is circa 3 weken.

Dezelfde opdrachtgever maar met een ander project.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."