Zoek
Sluit dit zoekvak.

Topper weggevertje tijdens secretaresse beurs in Wageningen

Ter gelegenheid van secretaressedag vond het secretaresse netwerk: SecretaressenetwUrk van de universiteit van Wageningen een middag plaats. Deze topper weggevertje regelden wij.

Deze begon na de middag met een voordracht gevolgd door een marktplaats van leveranciers van de universiteit.
Meer dan 100 WUR secretaresses werden als echte VIPS’s verrast. Naast hapjes en drankjes waren er 24 stands bezocht.
Een kleine opsomming naast mij met mijn relatiegeschenken en promotionele artikelen waren er: een catering bedrijf, de Reehorst, Bilderberg, een reisagent, uit de eigen gelederen een stoelmassage, een beauty salon. Petra van Boetzelaer (tevens mede organisator) die graag en met verve vertelde over vrijwilligerswerk met name Steptember van BOSK, een professional organiser.
De goedgevulde goodybags hadden ze zelf dit jaar gevuld door een super handig opgevouwen boodschappentasje. Op het hoesje in wit drukten wij hun logo.

Een artikel dat door alle dames met enthousiasme werd ontvangen want wij allen kennen het probleem even een kropje sla halen en met armen vol, ZONDER tasje naar buiten schuifelen…….

Op naar volgend jaar, ik ben benieuwd wat voor thema ze voor 2017 zullen bedenken.

Ook Malkander uit Ede heeft deze topper ingezet.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."