Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom op onze open dag, beurs, evenement

welkom
welkom

Uniek item als goodybag bij een beurs, evenement of bijeenkomst. Het je gasten welkom met dit tasje.
Maar nog meer naderhand, een super lichtgewicht boodschappentasje in een klein hoesje.
Zowel het hoesje als het tasje (2-zijdig) kunnen bedrukt worden.

Dit is een voorbeeld van het tasje van Malkander uit Ede.
De tasjes werden gevuld met informatie aangeboden aan bezoekers van de Mantelzorg beurs.

Nog zo’n topper tijdens een secretaresse beurs.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."