Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomers kado een opvouwbare frisbee voorzien van logo

De hele zomer vliegt je logo rond op strand, camping en tuin

Geef actie en je logo vliegt rond op dit zomers kado

Legio standaard kleuren voor een inklapbare frisbee
Legio standaard kleuren voor een inklapbare frisbee
zomers kado
zomers kado

Leuk zomers kado in goodiebag, mailing of bij een afspraak.

Opvouwbare frisbee, diameter ca 25 cm.
kleuren: wit, zwart grijs, oranje, hemelsblauw, appelgroen, groen, rood, donkerrood, roze, magenta, paars en geel.

Een zomers geschenk van een andere orde: een bedrukte strandstoel.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."