Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerst relatiegeschenk 8000 doosjes 12 onbreekbare ballen

Puur maatwerk: doos, ballen, verzending

10 witte en 2 gekleurde en bedrukte onbreekbare kerstballen: kerst relatiegeschenk

In juni nadenken over een kerst relatiegeschenk ….. best lastig in je luchtige jurkje.
Opdrachtgever kwam met het idee van kerstballen, uiteraard onbreekbaar in een geschenkdoos.
Maar die doosjes moet dan wel daags na Sinterklaas aangeboden worden want de eerste kerstbomen worden al op 7 december geplaatst!

Daarna begon het uitwerken: welke kleuren, hoeveel, kaart, kerstbalhaakjes, maatwerk doos, bedrukking ballen etc etc.
Gelukkig hebben we dit traject al meerdere keren doorlopen dus we weten wat we aan elkaar hebben.
Maar ervaring heeft ook geleerd dat we er samen een superfraai kado van maken.

De basis is een goede samenwerking met drukker voor de kaart, reclamebureau, doos producent, inpak centrale, zakjes producent en de verzendpartij.
Nieuwe leveranciers zijn de ballen producent, en de haakjes leverancier. Belangrijk zijn close contact, vele vragen en antwoorden en een duidelijke planning.
Alles kwam in de laatste week van november samen. Alle onderdelen werden netjes op tijd afgeleverd en vervolgens samengesteld.

Het aanleveren bij de verzendpartij met de eerste aanbieding bij de ontvangers op maandag. Maandag blijkt in praktijk de rustigste dag te zijn. Waardoor we zelfs ondanks de sneeuw en gladheid op 96% zaten.
Tijdens de aflevering dagen werden door het zeer nauw contact met verzendpartij de diverse verhuizingen direct in het systeem doorgevoerd. Daardoor ook deze nieuwe adressen binnen 3 dagen werden aangeboden.

Ik ben heel benieuwd wat het maatwerk kerstpakket 2019 wordt. Want standaard is het nooit, elk jaar is het weer een uitdaging waar ik maanden van te voren al naar uitkijk!

 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."