Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kip en een ei bij een uniek project hoort een overhemd erbij

Mooi logo? dat vraagt om unieke kleding

Poultry expertise Centre daar horen een kip en een ei bij

Kip en een ei
Kip en een ei

Klik op de link poultry innovation lab om het filmpje van de officiële opening te bekijken daar horen een kip en een ei bij.

Op 14 oktober 2016 werd het poultry innovaiton lab in Barneveld geopend.
Het is een praktijk training en kennis overdracht centrum, een uniek project van het Poultry Expertise Centre. Het is een samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Thema’s zijn stalinrichting, klimaatbeheersing, voedselveiligheid en duurzaamheid met als speerpunt huisvesting concepten.

De opening werd op een heel opvallende manier gedaan door Bea Schouten, gedeputeerde van provincie Gelderland.
Aeres is een groene kennisinstelling met onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten als kerntaken.
Kado-unieK mocht met media- en communicatiebedrijf Elba-Rec meedenken aan een opvallende manier om het lab te openen. Diverse ideeën kwamen voorbij. Ideeën waren onder andere een chocolade ei van 50 cm, gevuld met confetti waarbij het lab ‘gedoopt’ zou worden net als met schepen gedaan wordt. Uiteindelijk is gekozen voor een 5 x 2 banner die ‘gelost’ werd.

De studenten moesten heel herkenbaar zijn, dus een fraai wit overhemd met het Aeres logo geborduurd op de borst en het uitgesneden logo op de rug.
De studenten hadden fraaie overhemden aan met een uitgesneden ruglogo van het lab en het Aeres onderwijs geborduurd op de borst.

Hier vind je een mooi voorbeeld van innovatie in de Foodvalley.
Dank aan Kees Pieters van het programma Economie voor de Provincie Gelderland!

Wij bedrukken ook hoodies en sweaters.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."