Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfskleding kleren maken de man, heerlijke warme hoodie

Bedrukt of geborduurd logo, ik regel het

Hoodie, t-shirt, polo, col of…. bedrijfskleding

bedrijfskleding
bedrijfskleding

Een mooi project van Case Communicatie uit Ede bedrijfskleding met logo.

Makerslab wilde tijdens de opening antraciete polo’s en hoodies als bedrijfskleding.
De gekozen kleur was antraciet met witte bedrukking voorop en 3-kleurige bedrukking op de achterkant.
Ze kozen voor een geborduurd logo, dat veel fraaier en duurzamer is.

Bij aflevering kleedden de Case heren zich met veel plezier om en ging ik graag met ze op de foto. Mooi plaatje!!

Ik kan ook full color laten bedrukking vaak kiest men voor een klein borst logo en een groot ruglogo. Voor het Vlielandkamp leveren wij al jaren de t-shirts en hoodies voor de kinderen en polo’s en sweaters voor de leiding.

Bedrijfskleding zoals polo’s, hoodies en t-shirts kunnen worden bedrukt of geborduurd met het logo om het gezamenlijke doel te promoten en te versterken binnen het bedrijf. Het dragen van uniforme kleding met het bedrijfslogo kan een gevoel van eenheid en teamspirit creëren, waardoor medewerkers zich meer verbonden voelen met de organisatie en het gemeenschappelijke doel.

 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."