Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij de tijd met deze scheur ‘kalender’ elk jaar een nieuwe

Elke paar dagen een nieuwe quote

Top relatiegeschenk deze kalender en het hele jaar staat je logo voorop

Bij de tijd
Bij de tijd

Wauw, een mega mooi relatiegeschenk voorgesteld en georganiseerd voor Case Communicatie uit Ede.
Elke dag een contactmomentje!! Dus met deze scheur ‘kalender’ ben je elke dag bij de tijd.
De enige echte CCC: Case Cube Calender……

Een aanvullende mogelijkheid is om je eigen quote/s, teksten, artikelen, contactpersonen door het hele jaar heen naar voren te laten komen. Elke dag scheur je gisteren weg en komt vandaag tevoorschijn. Hij is verpakt in een super creatief openvallend doosje. Die een eenheid vormt met de kalender.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."