Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn eerste levensbehoefte maatwerk relatiegeschenken

Bedenken, uitwerken en uitleveren dat is mijn ding

Waar ik voor uit mijn bed kom? Wat is mijn eerste levensbehoefte? Mijn creativiteit loslaten op een ogenschijnlijk onoplosbaar vraagstuk

Mijn eerste levensbehoefte
Mijn eerste levensbehoefte

Dan denk je na over je eigen USP‘s. Die van mij is creatief bezig zijn met promotionele vraagstukken, toepasselijke relatiegeschenken en gadgets en noviteiten, dat is mijn eerste levensbehoefte.

Waar ben ik nou echt goed in?
In het meedenken met een slogan, USP, gadget, beursweggevertje, goodybag vulling, eindejaars geschenk….

Maar vooral het realiseren van zo’n belangrijk project.

En dan het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken: Voorstellen, vinden en leveren van dat waar de klant en zijn klanten vrolijk van worden.

Een project is ‘op de koffie komen’ lees HIER meer over. 1 kado, er is veel energie in gaan zitten maat het resultaat was om van ondersteboven te slaan.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."